2011. december 29., csütörtök

További történetek

Folyamatban:

"A világon mindent fájdalom itat át. Csak nézz körül, nézz szét a világban. Csak nézz meg egy arcot, nem látsz rajta semmit. De ha a szemébe, ha a lelkébe nézel, látod azt a hatalmas fájdalmat, ami az egész életét irányítja. Ha még mélyebbre is ellátsz, láthatod a titkokat, amiket mélyen igyekszik eltemetni, és amik miatt nem képes maga mögött hagyni a múltat. Csak a jelen számít, mondják a bölcsek. De mindent a múlt titkai, s fájdalmai, és a jövő félelmei irányítanak. Nincsen igazság hazugság nélkül, nincsen boldogság szenvedés nélkül. Csak nézz egy mosolygó arcra, és meglátod mögötte a világ minden egyes emberének a problémáját: a fájdalmat és a titkokat."


Aeron Redway soha nem gondolta, hogy ez megtörténhet vele. Néhány hónappal ezelőtt vesztette el a barátait, és a szerelmét egy autóbalesetben, ahol ő vezette az autót. Aztán szinte beleveszett az alkohol és a drogok kecsegtető világába, amit most a szülei megelégeltek. Kénytelen egy vidéki kastélyba költöznie a nyári szünetre, ahol a civilizáció nyomai nagyban hiányosak. Azt viszont nem is sejti, hogy új otthonában egy láthatatlan társaságra lel Scarlette személyében, aki már évtizedek óta él magányosan régi otthonában… Vajon, megőrült? Mit tehet a képzelgés ellen, ami egyre valóságosabbnak tűnik és ráadásul észveszejtően gyönyörű?
Lassan minden kicsúszik a kezeiből, Scarlette teljesen elvarázsolja, és a világról alkotott képe alapjaiban omlik össze, és még az élete is halálos veszélybe kerül. Szerelmükkel képesek megmenteni egymást a halál közeledtétől? Bízhat-e a lányban, akinek titkai vészjóslóan lengik őt körbe? Mi lehet a rejtélyes átok, ami a végzetet jelentheti?
Egy lidérc sem ártatlan. Csak óvatosan adjuk a kezébe a szívünket, bármennyire is kedvesnek tűnik... könnyen összetörheti...


Előkészületben:

Lily egy évvel ezelőtt szemtanúja volt a legjobb barátnője meggyilkolásának. Az élete megváltozott. Véget ért az előkelő idilli élet, a szülei viszonya is megváltozott. A rendőrség folyamatosan zaklatja, és vannak, akik Lilyt gyanúsítják. A zaklatott lány Veronába utazik a nyárra, hogy elmeneküljön a hétköznapok elől. Júlia erkélyénél azonban olyas valakivel találkozik, akire egyáltalán nem számít. Emmett nem csak a másik legjobb barátja volt, hanem élete első szerelme is. Mielőtt eltűnt egyetlen szó nélkül. Lily és Emmett újra közel kerül egymáshoz, de a lány képtelen kiigazodni a fiú titkain. Egy nap egyedül tart vissza a szállodába az olasz éjszakában és szörnyű fordulatot vesz az élete.
Lehet, hogy az első szerelem mindennél különlegesebb, de Lily megfizet azért, mert harcolt ezért a régi érzésért. Egy olyan család kezébe kerül, akiknek az a feladatuk, hogy megkínozzák és megöljék. De talán nem Lily az egyetlen áldozat. Nagyon vékony a határ jó és rossz között. Sosem tudhatjuk biztosan az életben, hogy mi a fekete és mi a fehér. Talán mind egymás áldozatai vagyunk.

„- Mögötted.
Rémülten pördültem meg, de csak egy kisfiú volt. Megkönnyebbülten lélegeztem fel, bár nem értettem, hogy mit kereshet itt. Talán a férfi kisfia? Meg akartam nyugtatni, hogy nincs semmi baj, a mentő hamar ideér, csak fel kell hívnom, és azonnal megmentik az apukáját. De nem az történt, amire számítottam. Az alig tízévesnek látszó kisfiú rám szegezte a kezét. A kezét, amiben egy pisztolyt tartott. Méghozzá éleset.
Habozás nélkül célzott és a dörrenő hang összetéveszthetetlen volt. A pillanatok lelassultak és közben jöttem rá, hogy én ismertem ezt a fiút, csak nem ismertem fel a fejére hajtott csuklya miatt.”

2 megjegyzés:

  1. Szia!Ugyerzem sajnos meg a Lidercfenyt nem olvastam de elkezdem mert nagyon jonak igerkezik.A masik tortenetedet nagyon varom remelem minnel hamarabb erkezik.Puxy:Dalcsok:X

    VálaszTörlés
  2. Szia! :)
    Lidércfényt imádtam! <3 ( Szívesen venném könyv formájában is )
    És rettentően nagyon várom A mosoly álarcát! :) ^^
    (még soha nem olvastam fanfiction-okat, de ezt most el fogom olvasni! :) )

    VálaszTörlés